Werken bij Life Plan

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe Junior Pension Planner!

Wij zijn een dynamisch groeiend bedrijf in het segment  “ Aanvullende pensioen- en voorzorgplanning” .Wij adviseren, structureren, beheren en beschermen op een onafhankelijke en persoonlijke manier de aanvullende pensioenopbouw van onze cliënten.

Onze klanten verwachten  concrete adviezen over  hun aanvullend pensioen en aanvullende waarborgen, zoals overlijdensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en hospitalisatieverzekeringen. Hier helpen we hen graag bij, hun hele carrière lang.

Onze cliënten zijn hoofdzakelijk zelfstandigen, bedrijfsleiders en KMO’s die hun Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ), pensioentoezeggingen voor zelfstandigen (POZ), Individuele Pensioentoezeggingen (IPT) en groepsverzekeringen voor ondernemingen toevertrouwen.

Voor de verdere uitbouw van onze afdeling “zelfstandigen” zijn wij op nu zoek naar een Junior Pensionplanner.

Taakomschrijving:

  •  Ondersteuning bij het opmaken van studies voor onze prospecten en klanten.
  •  Beheren en opvolgen van klantenadministratie en ondersteuning pensionplanners
  •  meewerken aan commerciële acties.

Voor deze job zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, leergierige, enthousiaste en communicatieve  teamplayer met interesse in financiële dienstverlening.

Vlot overweg kunnen met informaticatoepassingen en gebruik van de software van de verzekeraars is eveneens een pluspunt.

Ons aanbod

  • Deel uitmaken van een jong enthousiast team,
  • Wij bieden u een competitief loon en extra legale voordelen,
  • Doorgroeimogelijkheden naar pensionplanner.

Heb je interesse,  stuur dan je CV naar Paul Fornoville op paul.fornoville@lifeplan.be. Je krijgt snel een antwoordje van ons!

Of maak gebruik van ons online sollicitatie formulier en laat ons in één klap zien wat je op informatica vlak waard bent!

 

 

 

Online Solliciteren

a